Taman hati yang dulunya berseri dikelilingi bunga mewangi, kini semakin kering, semakin layu, semakin mati... tiada gunanya mentari bersinar jika duri berhutan, tiada gunanya air mengalir jika rumput mengemis.. dan apabila bah melanda, rosaklah segalanya... Namun mungkinkah pelangi berseri di sebalik gunung yang sunyi??

Selasa, 19 Oktober 2010

gu jun pyo!!!

ahahahaha....tajuk yg perghh...
hari ni...di IPG Kampus Tawau mula minggu ko-kum...
bz kot...tapi ptg je...pagi kuliah cam biasa....datang2 tgk team wushh-shu maen bola baling....team klas aku tu...haha..menang!! 3-1...hebat...

dari jauh dok menengok team gu jun pyo kita maen hoki...hahahaha...sape gu jun pyo tu? sabri la...
pastu dok usha bola tampar pulak...kat sini la kitorg start usha sth yg lagi menarik..
ahaaaa....ade gu jun pyo yg real laaa....hihi...
dgn sweater dia tu...perghh...dgn kaca mata hitam dia tu...dari jauh nmpak tggi..tertanya2..siapa dia? org luar? atau kpli? jeng3
gaya dia conduct game mmg best..hahahaha....giler la...mata aku x lari dari usha dia..tp dr blkg je..nak tau..dia sape...
kebetulan plak aku dok btul2 setentang dgn dia...ishhh...
tapi sampai ke sudah, x taw dia sapa....
yg aku taw, dia x sperti yg kami jgka..hahahha...kechiwa...
tp xpe...hahahah...
hari yg best kot...tp malang....
tgh best2 bercerita pas makan ngn echah, zati n nisah kt blik....
echah gtaw yg sluar aku koyakkkkk....ahahahahhaha
aku xtaw ade yg prasan x sblm tu..hahahaha...bodohnye aku...
sib baek koyak tu kt bwh2 sket..bkn kt tmpat yg x sptutnye...hahahhaa...selamat kot...

[esok hoki....takuttt]

Selasa, 12 Oktober 2010

hectic!!

bz.....xda apa yg boleh aku kata skang melainkan itu.... nampak macam x bz...sebab aku leh lagi online fb, ym, skype....tgk muvi....tp tu sume hanya utk melegakan otak aku yang hampir2 nak terkeluar ni...hari ni memang hari yang paling stress..... ntah knp..mayb tekanan...yela, rehat x ckup pastu assignment belambak ag x siap..exam n muet da dekat....smpai emosi aku tu aku luahkn dlm jeritan2 aku..hahahahaa...sorry kpd yg terganggu dgr keluhan n jeritan aku....semua ni buat aku sakit satu badan.....

haaa........muet....tu lagi satu mslh..pesal tibe2 nama kitorg ada utk amek muet this year??? i'm not ready yet....ehh, tbe2 speaking plak...hahahahhaaa...dugaan btol smua ni...

alhamdulillah, amali pj n psv settle...bia pun markah x gempak mane, tp aku lulus...aku cuba sehabis baik...aku korbankan setiap masa yang ada..chewwahh...lect pn byk tlg..kwn2 pn....

-saat ni aku rindukan mak n abah...teringat jalan2 ngn mak n family kt TF- T_T

Sabtu, 2 Oktober 2010

sorryla....

ari ni.....penat still ade lagi...
tangan lenguh..lebam kat kaki...makin dasyat je tengok..ngeri nak tengok...
assignment ada lagi x siap..
yang penting..arca....x bertambah pun...oohhh noo...
tadi echah dtg..citer lagi pasal mende tu..sorry to my rumet...bkn nk wt ko takut...
tp at least kene taw...
mayb kitorg da terlebih2 nk taw n wt ko trauma ag...

four things come not back. the spoken word, the sped arrow, the past life, and the neglected opportunity.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Free Counters