Taman hati yang dulunya berseri dikelilingi bunga mewangi, kini semakin kering, semakin layu, semakin mati... tiada gunanya mentari bersinar jika duri berhutan, tiada gunanya air mengalir jika rumput mengemis.. dan apabila bah melanda, rosaklah segalanya... Namun mungkinkah pelangi berseri di sebalik gunung yang sunyi??

Ahad, 17 Jun 2012

semalam yang telah pergi

assalamualaikum..

setelah kelam kabut dan segala macam yang macam-macam, akhirnya aku sampai dah tawau...ipg..asrama..
fuhh..nak sangat belaja jauh-jauh..padanlah muka aku..

hampir2lah tertinggal flight..rasa macam dan 3tahun x naik flight...xtau menahu aku semua kat airport dah..apesal aku ni..

semalam buat gathering..mengimarahkan rumah abah..best..bukan senang tu..semua ada..berkumpul..makan-makan..sembang-sembang..

semalam ada benda yang mengejutkan..
bertunang? ape? BERTUNANG??

tak..aku belum bertunang..cuma telah diberi cadangan + ugutan (haha) + paksaan untuk bertunang masa kak chik kawin nanti..gila?

memangla aku selalu main-main, bergurau cakap aku nak bertunang...gaya macam dah ready sangat je nak jadi tunangan orang, tapi hakikatnye, mane aku ready lagiiiiii... cis...ade ke patut aku diperlakukan sebegitu rupa.. ketaq lutut..

pening kepala aku..tapi xpe..selagi xde yang cuba timbulkan semula isu ni..aku boleh relax..haha...

mak ada kata, kalau lambat sangat, mak terima je sapa2 yang masuk meminang..(ade ke org lain nak meminang aku ni?) haha
aku cakap kat mak..."hee, xnak!!" haha..
"tapi klau orangnya macam ustaz don, tanye aku dulu nak ke x..hahahaha"
demand doh aku..

0 comments:

Catat Ulasan

four things come not back. the spoken word, the sped arrow, the past life, and the neglected opportunity.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Free Counters