Taman hati yang dulunya berseri dikelilingi bunga mewangi, kini semakin kering, semakin layu, semakin mati... tiada gunanya mentari bersinar jika duri berhutan, tiada gunanya air mengalir jika rumput mengemis.. dan apabila bah melanda, rosaklah segalanya... Namun mungkinkah pelangi berseri di sebalik gunung yang sunyi??

Sabtu, 25 September 2010

sabtu...means??

tengok tajuk..cam pelik n ntah pape..memang la...sebenarnya aku tiba2 macam rindu plak nakmenulis kat sini... ter-rindu leh dkatekan...haha....

hari ni hari sabtu...cuti..kelas xda..so, boleh relax2 sket...rehatkan badan n otak....bangun awal gak td...tp bleh plak aku terlepas sesuatu yg wajib subuh td...x sedar langsung n x dengar langsung bunyi si dae sung n the geng yg biase kjut aku tiap2 pagi.....almaklumlah, cuace yg nyaman2 dingin ni...mmg enak sekali ya kalau bisa tidur lama2..hahaha...

aku bngun pn sbb ade org dari post office call...
"cik siti zulaiha ye? ada bungkusan di pejabat pos..sila ambil d kaunter 2 ye" lebih gtu la ayatnye....mule2 aku blur...bungkusan mende lak..ooowww, baru ingt, aku suh k.chik belikan barang utk aku...tp knp msti aku kne amek kt sane..besar sgt ke..aku da pesan pos gne pos ekspress biase je...malas tol nk kne kuar amek kt sane...

aku pn mula mencari inisiatif lain.. kotla ada orang outing hari ni..boleh aku kirim je...aku teringat fatin..dia stuju utk tlg aku..hihi...aku pn naik ke atas..aras 3..tggi gler aku rase sbb da b'bulan asenye x melawat aras 3... bila naik aku usha blik k.fizah, dia tgh siap2 nk outing...haaaa, golden chance ni..haha..[pe2 ayat]...aku pn mule mengusha dia utk tlg aku sbb dia da nk kuar..ari ni kan sabtu jadi post office buka half day je...fatin kluar pkul 11..takut x smpat...

akhirnya mslh dpt dselesaikan..mungkin la..haha


0 comments:

Catat Ulasan

four things come not back. the spoken word, the sped arrow, the past life, and the neglected opportunity.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Free Counters