Taman hati yang dulunya berseri dikelilingi bunga mewangi, kini semakin kering, semakin layu, semakin mati... tiada gunanya mentari bersinar jika duri berhutan, tiada gunanya air mengalir jika rumput mengemis.. dan apabila bah melanda, rosaklah segalanya... Namun mungkinkah pelangi berseri di sebalik gunung yang sunyi??

Isnin, 13 Februari 2012

mak, i love you!

assalamualaikum....

dah lama aku tak menulis kat sini..
aku rasa tak da idea dah nak menulis merapu kat sini...
plus banyak kerja lain nak buat selain menulis merapu kat sini..

banyak sangat benda yang jadi sepanjang hampir 2 bulan semester mula..
ye..setiap sem aku akan kata 'sem ni mungkin bz sikit dr sem lain'
tapi hakikatnya, sama malah makin bz setiap sem..
dan kali ni bz tu selaras dengan bz nya duit aku keluar..
dalam masa x sampai 2 bulan, aku dah habiskan hampir RM2k ... 0_o
dasyatnye...banyak duit melayang kat tiket2 flight yg dbeli untuk sepanjang sem ni..
banyak lawatan...aktiviti..semua nak duit...stress memikirkan duit..
'takda duit masalah, ada duit lagi masalah'

apa pun aku dah cuba buat budget yang baik..agaknye..haha..
aku suka akaun, tapi aku gagal tiap kali mengurus akaun sendiri..=_='..sadis betul

budget lari..KLINIK..
satu tempat yang selalu buat budget aku lari...sebab aku x pernah masukkan klinik tu dalam list aku...
nampaknya lepas ni, klinik harus jadi nombor 1 dlm list..
aku mengalami masalah rahang dislocate..tapi sikit je..tak teruk..
mungkin sebab aku terlampau eksaited dan teruja masa tengok running man...gelak besar sangat..=O

ape pun, semua oke..setiap masalah tu mesti ada penyelesaian kan...
nasib baik mak tak marah bila kata duit dah hampir2 ke penghujung...hahaa
sayang mak sangat!!!

0 comments:

Catat Ulasan

four things come not back. the spoken word, the sped arrow, the past life, and the neglected opportunity.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Free Counters