Taman hati yang dulunya berseri dikelilingi bunga mewangi, kini semakin kering, semakin layu, semakin mati... tiada gunanya mentari bersinar jika duri berhutan, tiada gunanya air mengalir jika rumput mengemis.. dan apabila bah melanda, rosaklah segalanya... Namun mungkinkah pelangi berseri di sebalik gunung yang sunyi??

Ahad, 25 Januari 2015

throwback #tripkitorangpegipulau aci tak?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Si Cantik Si Kacak..

ada orang rasa lama-lama duduk rumah (menganggur) seronok,
aku rasa dah mula bosan. aku bosan dengan rutin yang sama. hahha
sama la macam kat ip dulu. bosan dengan rutin yang sama for 5years and half.

oke la. sebab bosan aku nak throwback trip kitorang pegi pulau last year.
bertahun craving nak pergi, final year baru dapat pergi. so sad.

seawal subuh dah gerak.
haa, camtu keadaan dalammbot atas laut.

jernih airnya =O

pulau pertama, pulau boheydulang.
itu la yang kami kena daki. 600meter. kuruihhh aku

kitorang grup last sampai atas. kesian seng aku penat.
takpa nanti kita dah cukup exercise kita naik lagi.



akhirnya, penat lelah berbaloi. bohey dulanggg

seterusnya pergi pulau pompom.




kekonon semua menyelam, ai tak reti menyelam la. lagi2 kat air masin. haha


ni kat pulai mantabuan pulak.

balikkk




all these 3 pulau plus set snorkeling and makan cuma 45 ringgit je seorang.
kitorang pergi ramai sebab tu dapat murah kot. plus satu bot tak bersempit2.

sekian cerita #tripkitorangpegipulau masa bergelar student ipg kampus tawau, sabah.
huahuaaa rinduu



1 ulasan:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    BalasPadam

four things come not back. the spoken word, the sped arrow, the past life, and the neglected opportunity.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Free Counters