Taman hati yang dulunya berseri dikelilingi bunga mewangi, kini semakin kering, semakin layu, semakin mati... tiada gunanya mentari bersinar jika duri berhutan, tiada gunanya air mengalir jika rumput mengemis.. dan apabila bah melanda, rosaklah segalanya... Namun mungkinkah pelangi berseri di sebalik gunung yang sunyi??

Isnin, 18 Februari 2013

words. spell.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Si Cantik Si Kacak..

setelah bercuti dari bidang penulisan blog.
akhirnya here i come.
membersihkan kekotoran + sawang kat sini. fuhh fuhh!

apa yang terjadi lepas lepas tu aku xnak la cerita sangat. ( sebab tak ingat what exactly happen past few days) hahaha

tadi line macam menyampah sikit. tak boleh buat panggilan keluar.

tapi lepas hati aku dah menggelegak oke jugak line. haha

dapat kol emak. mengadu ( of course)

ye. aku mengadu. aku tahu. mak takkan boleh datang untuk ubat aku. rawat aku.
tapi kata-kata yang mak keluarkan dah macam spell tau. haha

aku rasa kurang rasa sakit. lebih tenang. kurang rasa sakit kat tempat-tempat yang sakit tu.
cuma sedang tak tenang kat bahagian mata. nak nanges!

terima kasih Allah bagi aku emak yang super best!

---hidung cedera kerana resdung---
---mulut cedera kerana ulser---

sakit itu nikmat.



0 comments:

Catat Ulasan

four things come not back. the spoken word, the sped arrow, the past life, and the neglected opportunity.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Free Counters