Taman hati yang dulunya berseri dikelilingi bunga mewangi, kini semakin kering, semakin layu, semakin mati... tiada gunanya mentari bersinar jika duri berhutan, tiada gunanya air mengalir jika rumput mengemis.. dan apabila bah melanda, rosaklah segalanya... Namun mungkinkah pelangi berseri di sebalik gunung yang sunyi??

Ahad, 18 September 2011

kerna terpaksa...

assalamualaikum...

siyes dramatik tajuk n3 aku ni..
setelah dua hari bergilaan buat assignment..
akhirnya otak aku mula hilang kepoweran...

aku dilanda kebosanan...
bosan..buat assignment ni..
padan lah muka..
orang buat assignment 2 3 minggu ko buat 2 3 hari..
memangla gila..
tu pun tarikh submit dah x wujud baru ko nak anta..haha

ini semua pun aku buat kerna terpaksa!
terpaksa menyiapkan dengan segera sebab esok dah kene anta..
hahahhaaa...

oke..
eloklah kirenye aku pegi mencari ketenangan kat tempat lain pulak..
memberi sedikit udara segar nyaman kat otak..haha

daa...

2 ulasan:

  1. huhuhu... esaiment last minit selalunya power sebab buat dengan sepenuh tenaga dan idea..:)

    BalasPadam
  2. hahahaa..tapi hampir pengsan menyiapkannya..sebab seluruh tenaga dah dikerah..

    BalasPadam

four things come not back. the spoken word, the sped arrow, the past life, and the neglected opportunity.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Free Counters