Taman hati yang dulunya berseri dikelilingi bunga mewangi, kini semakin kering, semakin layu, semakin mati... tiada gunanya mentari bersinar jika duri berhutan, tiada gunanya air mengalir jika rumput mengemis.. dan apabila bah melanda, rosaklah segalanya... Namun mungkinkah pelangi berseri di sebalik gunung yang sunyi??

Selasa, 1 Februari 2011

sesi mengadu nasib....

assalamualaikum.....

aku stil lagi x update story psal trip ke semporna last weekend...
otak tgh kacau bilau...
mne nk pk hal2 kt asrama ni...
ISL lagi..presentation lagi...
duit tu haa....budget xpnah nk ok...ade je pnambahan...

aku skang nak story pasal bengang aku kat manusia spesis lelaki ni...

arghhh...betapa bengangnye aku ngan spesis korang...
suke2 hati nurani korang je nk main2kan hati n perasaan kami kaum hawa yg lemah lembut ni..

padan..aku da delete sume contact infomation psl ko...
ko kate nk ambik mase kan?konon nk sembuhkn luka d hati yg kononnye aku yg wt...
ambik la masa selama2nya ni..
aku mmg marah...n mmg bengang..
xyahla ko susah2 bazir krdt nk mntk maap ngan aku...

heeee...buat penat je aku falling in love ngn ko...
xpasal2 aku dah kene tersedih2 bile ko wt aku cmni...

0 comments:

Catat Ulasan

four things come not back. the spoken word, the sped arrow, the past life, and the neglected opportunity.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Free Counters