Taman hati yang dulunya berseri dikelilingi bunga mewangi, kini semakin kering, semakin layu, semakin mati... tiada gunanya mentari bersinar jika duri berhutan, tiada gunanya air mengalir jika rumput mengemis.. dan apabila bah melanda, rosaklah segalanya... Namun mungkinkah pelangi berseri di sebalik gunung yang sunyi??

Ahad, 6 Mac 2011

i admire him!!

assalamualaikum...

woww...xbley bla btol tajuk n3...
tapi btol korang..
aku sgt2 admire dia..lebih2 lagi tangan dia...
nak pinjam tangan boleyy??

siapa dia?
dia ialah..
akmal hariri..
seorang musician..
gempak aku cakap kalo tgk dia maen piano...
alat muzik laen dia terer gak tp aku lagi fall in love tgk dia maen piano...
aduihhh..dak ni...

aku tau pasal dia da lame la gak..
bila akak aku dok cari instrumental lagu LBS utk kitorg maen..
aku ingt dia ni komposer ke..ape ke..
rupenye....

cube korang tgk video ni...
tengok..jatuh chenta x jatuh chenta kt tangan dia....


video

0 comments:

Catat Ulasan

four things come not back. the spoken word, the sped arrow, the past life, and the neglected opportunity.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Free Counters