Taman hati yang dulunya berseri dikelilingi bunga mewangi, kini semakin kering, semakin layu, semakin mati... tiada gunanya mentari bersinar jika duri berhutan, tiada gunanya air mengalir jika rumput mengemis.. dan apabila bah melanda, rosaklah segalanya... Namun mungkinkah pelangi berseri di sebalik gunung yang sunyi??

Khamis, 28 April 2011

hope for the best...

assalamualaikum..jawab la...^_^

pasti..aku dalam keadaan x tenang jiwa sekarang...
hari ini....
3 kali dah aku update n3...
3 kali aku makan nasi..
3 kali aku cadang nak tulis n3 tp bila dah separuh aku delete balik..
lagi apa yang 3??

waa...hebat x aku?
marathon update blog...
jiwa kacau..hhahahaaa..

makan banyak..
x penah aku makan nasi sampai3 kali satu hari normal macam ni...
kcuali la kalau ada xtvt or program..[yg dapat makan free 6 kali sehari]
tapi sekarang aku still lapar lagi..=_="

bahaya..bahaya...
sem depan pj pulak..
kene kurus sikit nieyhh...
nanti x larat pulak aku nak berlari2 berkejaran..

apa pun..
jiwa aku kacau bukan la sebab putus chenta..
bukan sebab kene reject...
bukan sebab kene pulau, pantai or what ever..

cuma sebab sukaneka esok...
mental n fizikal aku sememangnya x mampu untuk itu sekarang..
emosi apatah lagi...
JERIS masih lemah ni...
untuk menjadi master of ceremony...
kau hengat senang??

dah bertahun aku tinggalkan zaman pengacaraan ni...
dulu kalau kat sekolah xpa la..
100% dibantu...teks dah sedia..tinggal nak baca n wat nada2 sikit..
tapi sekarang...
teks pun kene buat sendiri..aku mintak bella teks dia yang tahun lepas..hehe
tapi kene olah balik jugak sebab xtvt tahun ni laen..
susunan pun lain...aku pun dah hilang ingatan pasal pengalaman2 sukaneka prasekolah sebelum ni..jadi macamana la?

harap2 esok sempat tanye mana2 lect or cikgu prasekolah...
jangan biar aku pening sorang2..
jompeningramairamaiokay..

Ya Allah..permudahkan urusan kami esok...
aminn...

0 comments:

Catat Ulasan

four things come not back. the spoken word, the sped arrow, the past life, and the neglected opportunity.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Free Counters