Taman hati yang dulunya berseri dikelilingi bunga mewangi, kini semakin kering, semakin layu, semakin mati... tiada gunanya mentari bersinar jika duri berhutan, tiada gunanya air mengalir jika rumput mengemis.. dan apabila bah melanda, rosaklah segalanya... Namun mungkinkah pelangi berseri di sebalik gunung yang sunyi??

Khamis, 28 April 2011

teacher touch the future

assalamualaikum...


penat hari ni..
buat rehearsal sukaneka dengan budak2 prasekolah td...
tapi aku bukan ade buat apa sangat pun....
makan je banyak...letihnya x boleh blahh..

balik tadi terus tidur x sedarkan diri selama hampir 2 jam..
aku bangun mengejut bila aku sedar yang aku x solat zohor lagi..apadaaa
kepala aku pening2 ngilu...[penah dengar x pening2 ngilu?]

tadi masa kat gim tu, aku tegur mustakim..
huhu...dia merajuk dengan aku lagi?
apa salah aku ye...
dan aku pun berkeputusan untuk x tegur dia dah..
biarlah semua kembali normal secara semulajadi..
xkanla sepanjang tahun ni dia nak buat derk je bila nampak aku kan..hehe

amni plak..
dia x 'buli' aku dah...
haha...maybe hari ni xda tulis kat muka aku
"buli la aku" "buli la aku"
haha..

sempat jugak aku n syida berlatih jadi mc..
dengan d bantu k.heni, fatin, flora, echah n sabri a.k.a apak..
sumpah cuak x ingat..
mana x nye, pengarah ada pulak esok..

doakan kitorang dapat buat dengan baik ye korang...
first time kitorang handle sukaneka ni..dugaan pun memang banyak..=_="
WISH ME LUCK!!untuk jadi master of ceremony...^_^V
love u all..chewwahh..bajet artis pulak..

0 comments:

Catat Ulasan

four things come not back. the spoken word, the sped arrow, the past life, and the neglected opportunity.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Free Counters