Taman hati yang dulunya berseri dikelilingi bunga mewangi, kini semakin kering, semakin layu, semakin mati... tiada gunanya mentari bersinar jika duri berhutan, tiada gunanya air mengalir jika rumput mengemis.. dan apabila bah melanda, rosaklah segalanya... Namun mungkinkah pelangi berseri di sebalik gunung yang sunyi??

Ahad, 17 April 2011

tah.

assalamualaikum..
sekarang adalah waktu siapkan assignment tapi aku selamba je p membebbel kt siini..
bukan apa..aku selalu pesan kat diri aku...
jangan la terlalu fokus sangat...nanti pening..hahahaha
(entah bila aku cakap macam tu pun xtau)

hidung aku xnak bekerjasama hari ni..
tersumbat x sudah..
last2, aku sumbat dengan tisu..
xpadan dengan tersumbatnye, nak jugak leleh2 kuar air..
nak kuarkan hingus punya la payah...
sampai aku pun musykil,hidung aku ni tersumbat kenapa..
dengan apa..
sebelah je plak tu...aaa..seksa2..

tadi, mengejutkan dan terkejut...
start pagi tadi, aku buang hingus then ada darah kat hingus tu..ye, darah!
entry aku kali ni memang bertemakan kegelian..
alaa, macam korang x pernah ada hingus..
ok, balik pada darah tadi..
kenapakah...heee...risau aku nengoknye..
aku pun apa lagi..terus men google..

banyak la aku jumpe link pasal hingus berdarah ni...
ada yang kata boleh jadi kalo badan panas sangat..
x pun hembus hingus kuat sangat...idung terluka..

pastu, aku pegang badan aku..
suhu normal..
aku recall balik..
memang aku hembus hingus kuat sebab hingusnye xmo kuar..haha
tapi x rase sakit or cedera pn..
hahahaaa..

ape pun..ni normal..
aku pernah dah kene sebelum ni..

saja nak memberi rasa2 mual dan geli kat korang d hari ahad ni..

2 ulasan:

  1. tauke kambing tak geli sebab kambing2 siap muntah darah.. dan berlendir2 sekali diangkutnyer..hahahahahhhahhahaha...


    p/s: jage kesihatan ye.. ^_^V

    BalasPadam
  2. hehehehheee...thnxx...jaga kambing elok2..haha..^_^

    BalasPadam

four things come not back. the spoken word, the sped arrow, the past life, and the neglected opportunity.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Free Counters