Taman hati yang dulunya berseri dikelilingi bunga mewangi, kini semakin kering, semakin layu, semakin mati... tiada gunanya mentari bersinar jika duri berhutan, tiada gunanya air mengalir jika rumput mengemis.. dan apabila bah melanda, rosaklah segalanya... Namun mungkinkah pelangi berseri di sebalik gunung yang sunyi??

Selasa, 19 April 2011

UAK??!!

assalamualaikum kawan2..^_^

once again...
aku lari dari niat sebenar on lappy malam ni..
kononnye tadi nak cari ape2 yang boleh menambah ilmu utuk uak esok..
tapi nampaknye..kesini plak aku...ehh2

ujian akhir kursus a.k.a uak
ahh...
ni kes study last minit + penat sebab petang td join pertandingan buat bbm (bahan bantu mengajar) + hidung sumbat + bla bla blaaaa

bukan sengaja nak study last minit...
bukan jugak nak salahkan aktiviti yang terlampau mem bz kan sejak kebelakangan ni...
cuma...
aku x pandai urus masa..
hehh..last2..ni la jadinya..

tamadun islam dan tamadun asia + english language proficiency
huhh..pening aku...
hidung da memang xnak tolong aku..x sayang aku...
selsema dah...
begini la naseb..huahuahuauaa

sekarang, aku dah x mampu nak membaca ataupun menulis nota2 ringkas plus peta minda..
kalaula ada sape2 yang sudi dengan rela hati nak bacakan kat aku semua topik dan ilmu2 yang mungkin kuar esok, amatlah bertuah aku..

sape sudi????!!
angkat kening sebelah..haha


zulaiha!!!
study cepat!!
hahahahaaa...tu ayat pakcik azlan bile dia mula nak membebel kat aku..
sebelum terkantoi yang aku mengingkari niat..
baek aku stop dulu...
thnxx for the tyme u waste to read this stupidsillynonsense entry...huhh?

kalau x suka, kindly click the X button on top of your screen..^_^

p/s : i love you..still reading haa??hehe
please wish me luck..pray for me...hope that i will be fine tomorrow...no more flu..
n pliss pray that tomorrow temperature dalam dewan rafflesia akan menjadi suam2 kuku..xmo sejok2 macam alaska dah...otak beku nanti..^_^
ohh yaa, doakan kawan2 aku jugak...bersama2 menjulang nama ip tawau..hehe


adios amigos...........................

0 comments:

Catat Ulasan

four things come not back. the spoken word, the sped arrow, the past life, and the neglected opportunity.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Free Counters