Taman hati yang dulunya berseri dikelilingi bunga mewangi, kini semakin kering, semakin layu, semakin mati... tiada gunanya mentari bersinar jika duri berhutan, tiada gunanya air mengalir jika rumput mengemis.. dan apabila bah melanda, rosaklah segalanya... Namun mungkinkah pelangi berseri di sebalik gunung yang sunyi??

Ahad, 9 Januari 2011

bila aku x bape sihat

dulu kan....
bila aku x sihat camni ade sorang kawan aku ni yang agak2 caring la ngan aku...
selalu dia tanye aku...n selalu la aku ngadu kat dia...
bagi aku, diala kawan yang paling best antara kawan yang aku ade...
subuh2 selalu kejut aku...walaupun selalunye kejut dia tu langsung x bangunkan aku...
sahur2 pun msti kejutkan aku...
ntah..walaupun aku x penah jmpe dia tp aku ikhlas kawan ngn dia..
n aku harap aku jadi kawan dia forever..bak kate omputeh tu bff..bestfriend forever..haa
setiap ape yg dia msg slalu wat aku happy..walaupun kadang2 macam ade gurau2 kasar tp aku rase ok je sbb dia relaks je layan loyar buruk aku...hahaa

tapi tyme2 happy tu mase dulu je...
lepas aku abeh spm, aku jarang da dapat msg ngn dia...
bila aku da study ky sini lagi la jarang...
aku pn pelik..kenape ea..




tapi bia la...
kalo dia still anggap aku ni kawan dia msti dia contact aku an...
wait n see je la...

sekarang...
aku ade ramai orang yang care ngan aku..
rumet aku..
classmate...jiran2....haaaaa

0 comments:

Catat Ulasan

four things come not back. the spoken word, the sped arrow, the past life, and the neglected opportunity.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Free Counters