Taman hati yang dulunya berseri dikelilingi bunga mewangi, kini semakin kering, semakin layu, semakin mati... tiada gunanya mentari bersinar jika duri berhutan, tiada gunanya air mengalir jika rumput mengemis.. dan apabila bah melanda, rosaklah segalanya... Namun mungkinkah pelangi berseri di sebalik gunung yang sunyi??

Isnin, 3 Januari 2011

keciwa+sedih


assalamualaikum....
n3 ni khas utk kawan2 aku kt smk soeharto yg tersayang....
wpun aku tau dorg x bace ni tp sooner or later aku harap bnde ni smpai gak kt korg..

lame x tuleh kt sini...
2010 banyak tinggalkan kenangan gempak dlm hidup aku....
lect cakap, pengalaman adalah guru...
yepp...ia banyak ajar kita psal hidup..

2011..
mengharap sesuatu yang menggembirakan bakal jadi tahun ni...
tapi....sth dah spoil harapan aku...

kawan2 aku....
0ke..anggaplah n3 aku kali ni as 1 of my luahan hati..luahan perasaan gtu...
classmate aku mase skolah2 dulu nk reunion...
mgkin tu 1 berita yg gembira tp bkn utk aku..
oke, aku tau, aku tggal kat bumi sabah ni..balik pun skali skala je...
tp kate tu reunion utk smua...
ok, fine...aku tau tiap kali aku balik aku x kuar jmpe korg pun..
tp tu x bmakna aku xnak kawan korg...aku still ingt korg..
rindu gler kt korg...nak jmpe korg tp xkan aku nk kuar wpun mak aku x bagi...
tp kalo korg ckp nk wt reunion mak aku kasi pnye la...
oke2... aku xnak cakap pasal reunion tu lagi..
hope korg happyla nnt...take care...jage diri..behave...

ikhlas dr aku ni..
aku mntak maaf sbb aku x kuar jmpe korg...
aku mntk maaf sbb aku slalu cancel bile aku da jnji nk kuar ngn korg...
aku mntk maaf smua slh silap aku kt korg....



0 comments:

Catat Ulasan

four things come not back. the spoken word, the sped arrow, the past life, and the neglected opportunity.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Free Counters