Taman hati yang dulunya berseri dikelilingi bunga mewangi, kini semakin kering, semakin layu, semakin mati... tiada gunanya mentari bersinar jika duri berhutan, tiada gunanya air mengalir jika rumput mengemis.. dan apabila bah melanda, rosaklah segalanya... Namun mungkinkah pelangi berseri di sebalik gunung yang sunyi??

Isnin, 24 Januari 2011

kejahatan menyeronokkan hari ini...^_^


salam u'olls....^_^

macam suspen je tajuk n3 tu...
misteri....
hhahahahhahahaha...

satu kepuasan hari ni bile...
aku dtanya soklan bangang cmni...
'g mampos xnak'
dan aku jawab begini
'ko la'

hahahahaha...puas x??
korang x rase punye...
tp bagi aku, puas yg teramat...

ha,tu la ko....
nak sangat psiko2 ngn aku...
hahhahahhaaa
aku da x mcm dulu der..
aku da topup tahap kekejaman aku terhadap ko...
aku da upgrade kekebalan minda aku...
stakat psiko ko tu...
pnat2 je ko try wt kt aku...
last2, kene balik kt ko der...

engkau...
knp ko ni ea...
pompuan kt fb ko tu....pnyela ramai...
memang ramai x hingat...
yg ko sebok2 ag nak appear dlm hidup aku knp...
aku rasa ko ni keboringan melampau kot...
lack of love..hhaha...
jadi utk menggembirakan ati ko tu,
ko sakitkan ati aku...

ko cakap aku ni ramai kawan lelaki..
ramai pakwe...
keje aku ni online je manjang cari lelaki...
ko pun penah tuduh yg aku ni entah2 not a virgin anymore..
hello...
aku x sedesperate tu ...
ye..i need a man in my life...
tapi bukanla dgn cara tergedik2 kt fb mcm kwn2 pmpuan ko tu..



eeeee...
aku memang x puas hati ngan ko sesangat...
tapi aku xnak marah2 ko lebeyh2...
kita perang emosi je ek...
psiko ko yg x bape nak menjadi tu da latih otak aku jadi
kebal sket...

aku cakap aku nk g date..
ko tanye ngn sape...
ehh, suke hati aku lar nak date ngn sape..
aku kan ramai kawan lelaki..
hahahahahahaha...
just pick the lucky one...

aku sendiri..
xpenah nak tanye sape kawan2 pmpuan ko...
aku jugak x penah nak tau pe ko buat ngn dorang...
pe hubungan ko ngn dorang...
bukan aku nak lpas tgn xnak nasihat ko...
tp aku yakin, ko...
xnak n xkan dengar n percaya ape yg aku ckp...
dari dulu...
mula2 aku kenal ko sampai sekarang ni yg aku rasa aku da start x knal ko..

ehh, ko ingat ko artis?
ye..tahniah dgn semua pencapaian band ko..
aku tau susah nak jayakan indie band ni kot..
aku kn pnah join kasi semangat mase ko ade contest ape ntah dulu tu...
zaman2 jahiliah aku dulu...
batak je sebab ko ni band boy...
tapi ko plak, jgn la nk budget artis dulu...
rileks2 udah la der..
sempoi2 dah...

kau...
satu2nye manusia lelaki yg berjaya porak perandakan hbgn aku ngn kawan aku...
ko asyik suh aku setia...tp ko tu? setia la sgt...
hmm..marah?? mmgla...mula2 mase emosi aku ngh ngokngek dgr citer tu..
tp aku pk balik, aku prefer utk pilih kawan dari ko..
persahabatan tu mahal oo..
nak dbandingkan dgn chenta plastik ko...

aku rasa cukup la kejahatan aku utk ari ni kat ko...
esok, agak2 ko cari pasal ag ngn aku...
aku jahat lagi ngn ko...
aku, x harap pon ko terjumpe n3 ni,
tp kalo ko berjaya jumpe, ni la yg aku nk ckp slama 2thn aku ngn ko...

aku x penah ckp an kt ko sbb konon2nye aku ni pk prasaan ko...
ahh, asyik aku je nk jaga hati ko, ko plak x reti lgsung nk jaga ati aku...
aku ye2 risau kn ko..
tp ko, hampehh...

chechaq shoutout :- aku mintak maap dulu...^_^

0 comments:

Catat Ulasan

four things come not back. the spoken word, the sped arrow, the past life, and the neglected opportunity.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Free Counters