Taman hati yang dulunya berseri dikelilingi bunga mewangi, kini semakin kering, semakin layu, semakin mati... tiada gunanya mentari bersinar jika duri berhutan, tiada gunanya air mengalir jika rumput mengemis.. dan apabila bah melanda, rosaklah segalanya... Namun mungkinkah pelangi berseri di sebalik gunung yang sunyi??

Selasa, 3 Mei 2011

aku benci la

assalamualaikum..

hahh...
aku tade mood tengok blog ni...
nape ntah...mungkin semalam terlalu gembira layan vlog mentolpecah..
jadi hari xde dah kegembiraan..haha

tapi..
aku sekuat hati mengumpul tenaga untuk bajet kool..
bajet kool kat sape?
kat pakcik azlan..
apasal la aku rasa macam nak cari pasal dengan dia 2 3 hari ni..

aku rindu nak gaduh ngan dia mungkin..
tapi kenapala dia tu penyabar sangat..
aku pulak yang separuh mati berusaha pancing kemarahan dia..
last2, aku yang bengang sendiri..

arghh!!!!!!
awak, jom kita gaduh..
saya balik nnt baru kita bebaik ea..
tu pun kalo mak saya suh saya bebaik ngan awak..
kalo x, kita gado la lame lagi
owyeah?
heeee...

hahahahaaa..
aku ter emo lebih la hari ni...
nape ntah...semua aku buat semua aku rase x kena..


stress relief?
hopefully...

0 comments:

four things come not back. the spoken word, the sped arrow, the past life, and the neglected opportunity.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Free Counters