Taman hati yang dulunya berseri dikelilingi bunga mewangi, kini semakin kering, semakin layu, semakin mati... tiada gunanya mentari bersinar jika duri berhutan, tiada gunanya air mengalir jika rumput mengemis.. dan apabila bah melanda, rosaklah segalanya... Namun mungkinkah pelangi berseri di sebalik gunung yang sunyi??

Ahad, 1 Mei 2011

tersangatlah!

assalamualaikum..jawab la...^_^

badan aku tersangat sakit...
terutama bahagian kaki...
hadoiii...apasal gini?

tadi tido pun bape banyak kali aku tukar posisi tidur..
rase dah macam nenek2 pulak...
sakit lutut....

sapa boleh urut aku nieyh?
xkan nak pegi rumah urut kot...
hishh x sudila aku..
hang x pasal2 kene tangkap..
hahahahahahaaaa

haa! ni agaknye sebab terover action masa join permainan tradisional kot..
x warming up kan...lepas tu main x beringat..bak kate pacik azlan..

tapi..Alhamdulillah..
still boley jalan kan zulaiha....
xyah nak ngade2 sangat..
kalo tido je..mane la x sana sini sakit..
=_="

xpe....x sampai sebulan lagi nak balik....yeaaa!!!!!
x kisa la, airasia ke, mas ke, firefly ke,
yang penting tayar landing bumi semenanjung dengan selamat...
insyaAllah..

mak tadi dah pesan macam2 suruh beli...
korang xnak pesan jugak??
hahaha...just kidding...
tapi kalo nak kirim gak, bak mai duet...


emak..langadon oku dika!!
lovelovelove emak..


0 comments:

Catat Ulasan

four things come not back. the spoken word, the sped arrow, the past life, and the neglected opportunity.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Free Counters