Taman hati yang dulunya berseri dikelilingi bunga mewangi, kini semakin kering, semakin layu, semakin mati... tiada gunanya mentari bersinar jika duri berhutan, tiada gunanya air mengalir jika rumput mengemis.. dan apabila bah melanda, rosaklah segalanya... Namun mungkinkah pelangi berseri di sebalik gunung yang sunyi??

Khamis, 5 Mei 2011

hi!

assalamualaikum..jawab la...^_^


assalamualaikum..jawab la...^_^

lama dah x membebel kat sini..
aku xda idea nak menulis kat blog..
status fb pun da jarang update..[kot]
hahahaaa..
padahal...berderet notification..

minggu depan dah study week..
so, ape cadangan korang..apa yang patut aku buat selain study..
memang soalan aku tu macam b.o.d.o.h sikit
tapi aku betol2 nak tau..

owhh..aku dah dilanda
kegilaan
kerinduan
ketidaksabaran
nak balik semenanjung!!
hahaaaa...5bulan dah aku tinggalkan rumah..
almari baju aku pun dah bersawang agaknya..

apa-apa pun...
fikir-fikirkan...
dan selamat berintegriti..^_^

2 ulasan:

  1. Ha! apa lagi, benda yang ko boleh buat time study week adalah..MEMBACA BUKU!

    Agak-agak dah mati kutu tuh, ko siap-siap pack barang ko nak flight je..hahaha

    BalasPadam
  2. haha...dari dua tahun lepas..asal study week tu je la rutin...x adventure langsung..haha

    BalasPadam

four things come not back. the spoken word, the sped arrow, the past life, and the neglected opportunity.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Free Counters